Šťavnaté tuniakovo-mozzarellové placky
Silvia Hadeková
Na tieto placky vám stačí doslova pár minút. Sú plné kvalitných bielkovín a tukov, preto sú vhodné aj pre športovcov. Pokiaľ nemáte doma mozzarellu, môžete kľudne použiť aj iný syr.
7. JAN 2021
Celkový čas prípravy: 20 min.
Porcie: 2
Suroviny:
- 2 balenia mozzarelly
- 250 g tuniaka vo vlastnej šťave
- 2 vajíčka
- 20 g ghí masla
- 3 až 4 strúčiky cesnaku
- bylinky (oregano, bazalka,
- majorán)
- soľ, korenie
Postup:
Mozzarellu nastrúhame nahrubo.
Zmiešame s tuniakom a pretlačeným cesnakom.
Ochutíme bylinkami, soľou a korením.
Zo zmesi tvarujeme placky a opekáme ich na ghee masle cca 3 až 4 min. z každej strany.
Tento chutný fit recept nájdete v knihe ZDRAVÉ RÝCHLOVKY 2, spolu s ďalšími 85 receptami od najlepších slovenských trénerov, ktoré si pripravíte jednoducho a rýchlo do 30 minút.
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)
Súvisiace články
TOP články
- Ako sa pripraviť na beh po snehu a v zime
- Tabata je najnáročnejší a najefektívnejší tréning aj pre ženy
- 30-minútový HIIT tréning, ktorým spálite tuk
- Cviky, ktoré vám pomôžu získať pevné prsia
- Môžu s behom v zime začať aj začiatočníci?
- 3 veci, ktoré by mal o pulzovej frekvencii vedieť každý bežec
- Plyometrický tréning: 6 cvikov, ktoré musíte vyskúšať
- Ako trénovať intervalové behy? Spýtali sme sa trénera
- Ranná rozcvička vám dodá energiu na celý deň
- 3 tipy, ako spáliť viac kalórií pri behu