Cuketovo-parmezánové placky

Simona Škodová

Chutné a chrumkavé placky, ktoré môžete servírovať samostatne alebo ich vložiť do kvalitnej  žemle a mať zdravú a výživnú desiatu, obed či večeru.

Zeleninovo-parmezanove placky
Zdroj: Tatiana Gernátová, ZDRAVÉ RÝCHLOVKY 2
26. AUG 2020

Celkový čas prípravy: 30 min.

Porcie: 2

Suroviny:

  • 1/2 cukety
  • 5 šampiňónov
  • 4 ks špargle
  • 6 vajíčok
  • 100 g parmezánu
  • štvorfarebné korenie

Postup:

Očistenú zeleninu nakrájame na veľmi malé kúsky, ktoré premiešame s vajíčkami, parmezánom a korením.

V prípade, že cesto bude veľmi riedke, pridáme podľa potreby  ovsené vločky.

Placky pripravujeme na panvici s repkovým olejom.

Tento chutný fit recept nájdete v knihe ZDRAVÉ RÝCHLOVKY 2, spolu s ďalšími 85 receptami od najlepších slovenských trénerov, ktoré si pripravíte jednoducho a rýchlo do 30 minút.

banner zdravé rýchlovky 2


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Cuketovo-parmezánové placky

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 2974
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.